HTML

Lúgosítás - Méregtelenítés - Lúgosító pH csoda

Manapság egyre több ember szenved civilizációs betegségektől. Ennek egyik oka lehet a szervezet elsavasodása. A lúgosítás fontos étrendi kérdés - egy megközelítés az egészséges életmód kialakításához.

Friss topikok

BLOG

Health Blogs - Blog Top Sites

Lúgosítás - folyadék és mégsem a ph csoda - Mi az?

2008.08.07. 14:54 angloman

Természetgyógyász ismerősöm ajánlott egy vízet mely a ph csoda italhoz hasonlóan lúgosít - nem kell semmit belekeverni, csak tisztán inni - szinte olyan, mint egy ásványvíz - kivéve, hogy nincsenek benne ásványok csak sok-sok oxigén, amire a szervezetünknek nagyon szüksége van...

A magas oxigéntartalmú Kaqun víz ivóvízként és fürdő formájában is létezik - a  víz előállítása elektrolitikus eljárással történik, melynek eredményeként stabil formában, 18 mg/l koncentrációban tartalmaz oxigént. Ez a normál ivóvíz oxigén tartalmának 6-8 szorosa.

Oxigéntartalma magasabb, ásványi anyag tartalma viszont alacsonyabb mint az ásványvízeké.

A Kaqun víz a folyadékpótlás melett alkalmas méregtelenítés, regenerálás célokra és növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

Alacsony ásványi anyag tartalma miatt az ásványi anyag bevitelre ügyelni kell (gyümölcs, zöldségfélék, ásványvíz).

Vigyázat!! Felmelegítve, hőkezelve elveszti oxigéntartalmát! 35 fok feletti külső hőmérséklet esetén célszerű hűtőben tárolni.

 

komment

Címkék: méregtelenítés kaqun víz lúgosító folyadék

süti beállítások módosítása