HTML

Lúgosítás - Méregtelenítés - Lúgosító pH csoda

Manapság egyre több ember szenved civilizációs betegségektől. Ennek egyik oka lehet a szervezet elsavasodása. A lúgosítás fontos étrendi kérdés - egy megközelítés az egészséges életmód kialakításához.

Friss topikok

BLOG

Health Blogs - Blog Top Sites

Lúgosítás - a phcsoda sokmindenre gyógyír

2008.08.21. 14:29 angloman

Második hete iszom a ph csoda italt rendszeresen, ahogy javasolják a leírásokban. A legtöbször 3 liter körül fogy el egy nap, de ittam már 4 litert is.

Nagyon meg lehet szokni az ízét - nincs vele semmi gond. A tudat pedig, hogy valami jót teszek a szervezetemmel még inkább arra ösztönöz, hogy igyam a zöld italt.

A savtalanítás egyensúlyt teremt a szervezetben és számos betegség megelőzésében, leküzdésében sokat segít. A lúgosítás nem valami újkeletű dolog - az emberek tudatát kellene egy kicsit átformálni, hogy felismerjék, milyen rossz életminősgben éljük mindennapjainkat.

Az vagy amit eszel - vagy iszol, teszem hozzá. A phcsoda ital persze nem az egyetlen ilyen lúgosító médium, ha valaki kiegyensúlyozott étkezéssel, lúgosító élelmiszerek tudatos fogyásztásval figyel a ph balance (sav-bázis egyensúly) fenntartására, hasonló sikereket érhet el.

Minden esetre tájékozódom tovább és gyűjtöm a zöld lötty-el kapcsolatos tapasztalataimat.

komment

Címkék: savtalanítás lúgosítás lúgosító ph csoda phcsoda zöld ital zöld lötty

süti beállítások módosítása