HTML

Lúgosítás - Méregtelenítés - Lúgosító pH csoda

Manapság egyre több ember szenved civilizációs betegségektől. Ennek egyik oka lehet a szervezet elsavasodása. A lúgosítás fontos étrendi kérdés - egy megközelítés az egészséges életmód kialakításához.

Friss topikok

BLOG

Health Blogs - Blog Top Sites

Beteg lettem a ph csoda italtól?

2008.09.02. 15:53 angloman

Majdnem... vagyis nem egészen...

Egy napot ki kellett hagyjak, nem volt a zöld lötty számomra elérhető. Másnap már ittam, ahogy szoktam és hoppá, megéreztem az újrakezdést.

A ph csoda régi fogyasztói elmondták, hogy van ilyen - nem kell megijedni. Bizonyos méregtelenítési folyamatok elindulnak és nem érezzük meg különösebben.

Kivéve, ha kihagyunk 1 napot példának okáért. A zöld ital érezteti hatását...

Tényleg történik valami - különböző helyeken érzek jeleket, hogy ott bizony történik valami. Az íze is furcsább volt 1 nap után - de most már minden rendben van ízügyileg is.

Van egy zöld teás flakonom - gyakran ebbe töltöm a phcsoda nedüt és cipelem magammal. Sokan azt hiszik, hogy zöld tea van benne - én ilyenkor mosolygok, persze, hogy az...

komment

Címkék: méregtelenítés ph csoda phcsoda zöld ital zöld lötty

Lúgosítás - a phcsoda sokmindenre gyógyír

2008.08.21. 14:29 angloman

Második hete iszom a ph csoda italt rendszeresen, ahogy javasolják a leírásokban. A legtöbször 3 liter körül fogy el egy nap, de ittam már 4 litert is.

Nagyon meg lehet szokni az ízét - nincs vele semmi gond. A tudat pedig, hogy valami jót teszek a szervezetemmel még inkább arra ösztönöz, hogy igyam a zöld italt.

A savtalanítás egyensúlyt teremt a szervezetben és számos betegség megelőzésében, leküzdésében sokat segít. A lúgosítás nem valami újkeletű dolog - az emberek tudatát kellene egy kicsit átformálni, hogy felismerjék, milyen rossz életminősgben éljük mindennapjainkat.

Az vagy amit eszel - vagy iszol, teszem hozzá. A phcsoda ital persze nem az egyetlen ilyen lúgosító médium, ha valaki kiegyensúlyozott étkezéssel, lúgosító élelmiszerek tudatos fogyásztásval figyel a ph balance (sav-bázis egyensúly) fenntartására, hasonló sikereket érhet el.

Minden esetre tájékozódom tovább és gyűjtöm a zöld lötty-el kapcsolatos tapasztalataimat.

komment

Címkék: savtalanítás lúgosítás lúgosító ph csoda phcsoda zöld ital zöld lötty

Első tapasztalatok a phcsoda termékről

2008.08.13. 14:28 angloman

Barátaim unszolására kezdtem el inni a zöld ital terméket. Mivel sok jót és semmi rosszat nem hallottam róla, gondoltam kipróbálom...Nyitott vagyok minden ilyen természetgyógyász okosságra, a média felhajtás (értsd celeb ph csoda nyilatkozatok)  feltette az i-re a pontot. Jelentem: 1 hete iszom az italt és van látszatja. Először is lefogytam 2 kilót. Nem azért kezdtem el inni a phcsoda becenevű zöld löttyöt, hogy fogyókúrázzak - a savtalanítás számomra az elsődleges probléma. Másik dolog - nyugtató hatású, jobban is alszom tőle. Reggel pihenten ébredek. Ez nagy szó ahhoz képest, hogy mindig későn feküdtem mostanában le - ez azt jelenti, hogy 2 óra előtt szinte soha nem kerültem ágyba és rendesen eltolódott a biológiai órám - éppen ezért később keltem mindig, mint szerettem volna. A lúgosítás hatására most szépen kezd beállni a régi. Harmadik dolog - 1 hét után megbetegedtem: szokásosnál kimerítőbb kocogás és súlyzós edzés kihozta belőlem a lappangó betegséget. De nem is ez a lényeg! A betegség lefolyása teljesen más, mint eddig volt (ritkán voltam beteg, évente egyszer max a sok multivitamin miatt) és nem olyan brutális. Egyszerűen még betegnek lenni is jó ezzel a lúgosító löttyel.

komment

Címkék: betegség savtalanítás lúgosítás természetgyógyász sziget2008 ph csoda phcsoda

Lúgosítás - folyadék és mégsem a ph csoda - Mi az?

2008.08.07. 14:54 angloman

Természetgyógyász ismerősöm ajánlott egy vízet mely a ph csoda italhoz hasonlóan lúgosít - nem kell semmit belekeverni, csak tisztán inni - szinte olyan, mint egy ásványvíz - kivéve, hogy nincsenek benne ásványok csak sok-sok oxigén, amire a szervezetünknek nagyon szüksége van...

A magas oxigéntartalmú Kaqun víz ivóvízként és fürdő formájában is létezik - a  víz előállítása elektrolitikus eljárással történik, melynek eredményeként stabil formában, 18 mg/l koncentrációban tartalmaz oxigént. Ez a normál ivóvíz oxigén tartalmának 6-8 szorosa.

Oxigéntartalma magasabb, ásványi anyag tartalma viszont alacsonyabb mint az ásványvízeké.

A Kaqun víz a folyadékpótlás melett alkalmas méregtelenítés, regenerálás célokra és növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

Alacsony ásványi anyag tartalma miatt az ásványi anyag bevitelre ügyelni kell (gyümölcs, zöldségfélék, ásványvíz).

Vigyázat!! Felmelegítve, hőkezelve elveszti oxigéntartalmát! 35 fok feletti külső hőmérséklet esetén célszerű hűtőben tárolni.

 

komment

Címkék: méregtelenítés kaqun víz lúgosító folyadék

Ma elkezdtem inni a ph csoda lúgosító zöld italt

2008.08.05. 21:23 angloman

Sokat hallottam róla - gondoltam én is kipróbálom. Ártani nem árthat - viszont sokan dicsérték és ajánlották a lúgosítás új biológiás zászlósát. A próba csomagot innen kaptam: új biológia tanácsadók. Egy flakon ásványvíz + másfél billentés a kis kanállal, amit a tégelyből kellett kibányászni, ami a sokfüves lúgosító port tartalmazza + fél pipettás ph prime és már kész is a nedü. Felkészítettek, hogy 3 litert meg kell innom naponta és hogy eleinte sokat fogok a kétbetűsre járni. Nos, nem így lett. Én alapból már fél éve sokat folyadékozom, így ez a mennyiség nem éreztette hatását. Az ize...hm...nos nem rossz, de jó sem. Olyan fű íze van - nem mintha ettem volna már füvet, de nem volt meglepetés az ízórgia. Nyugodtam hajtom fejem nyugovóra - tettem magamért valamit - ez a savtalanítás első napja. Viszont várom a hatását - pár nap múlva erről is többet tudok mondani.

komment

Címkék: lúgosítás ph csoda új biológia zöld ital lúgosító ital

Lúgosító zöld ital - avagy már mindenki ezt issza?

2008.08.04. 22:10 angloman

Szervezetünk elsavasodása nem újdonság - régóta tudjuk, hogy sok zöldséget és kevesebb húst kellene fogyasztanunk - azaz a lúgosítás központi kérdés szervezetünk megfelelő működéséhez. A stressz példáúl erősen savas irányba tolja el szervezetünk pH értékét - amit csak tetéz a gyorséttermi kaja és a rendszertelen életmód. Ugyanakkor sokat tehetünk a sav-bázis egyensúly helyreállításáért - savtalanító légzéssel, tudatos táplálkozással és gyökeres életmód változtatással. Van egy mostanában "felkapott" titokzatos zöld ital, melyet magyar celebek is egyre többen fogyasztanak és a gyógyulás vagy fogyás magyarázataként ez a bizonyos zöld lötty kerül előtérbe. A gyártó egy amerikai cég (Innerlight) és a termék neve SuperGreens, vagy ahogy mostanában becézik 'a ph csoda'. Nem annyira csoda, mint amennyire csodálatos - zöldégek kivonatát tartalmazza nagy mennyiségben. Számos tapasztalatot, véleményt lehet olvasni már a termék piaci bevezetése óta - ajánlják például: fogyókúra, allergia, cukorbaj kezelésére. Próbaképpen én is beneveztem egy körre - meglátjuk, hogy a lúgosító hadművelet milyen sikerrel jár...

komment

Címkék: allergia fogyókúra savtalanítás lúgosítás cukorbaj ph csoda zöld ital

süti beállítások módosítása